Legio Patria Nostra

10 Okt

Så jäkla bra sagt. Den här dagen har varit lite av en uppförsbacke. Min skärm är spräckt så måste ha en lånedator i någon dag eller två. Och det är väl ungefär det hemskaste straffet man kan utsättas för. Jag tar vattendroppar i pannan och elchocker vilken dag som helst framför att inte ha mitt eget arbetsverktyg anpassat för mig. Så jag tar och plankar Mikebike.

Den här dagen är lite som med franska främlingslegionen. Först bryter det ner ens psyke, sedan byggs det upp igen och man blir hård utav bara fan.

Så jäkla bra sagt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: